vrijdag 30 december 2011

Het eind is in zicht!

Dag allemaal,

En dan is het opeens eind december....
Heel Sinterklaas en Kerst niet op het blog geweest. En nu wordt het ook een kort postje want morgen vertrekken we naar de sneeuw.
De afgelopen periode is nogal hectisch geweest. Zowel thuis als op school. Mijn vader is twee keer opgenomen in het ziekenhuis. Hij was er slecht aan toe maar is gelukkig weer opgeknapt.
Op school was het een gezellige drukte met al die feesten. Genoeg om over te bloggen maar mijn fototoestel had het begeven. 
Sinds ik de eigenaar ben van een smartphone ben ik ook veel minder achter de pc te vinden. (die trouwens meestal bezet zijn door mijn studerende man en kids)
Geen officiële blogpauze hoor maar gewoon iets minder!
Ik ben de laatste weken wel lekker verwend.... Ik kreeg van Tjits 2 setjes prachtige foto's en een leuke kalender. Via de groepsknuffel kreeg ik van Carolien van het leuke blog Keetje van Lien een leuke Kersthanger en wierook met een mooie afbeelding. Helaas kon ik deze leuke dingen nog niet vastleggen maar volgend jaar ga ik hier zeker een postje aan plaatsen. Tjits en Carolien heel erg bedankt. Ik ben er heel blij mee.

Ik wens iedereen een heel goed uiteinde toe en straks een heel nieuw fijn begin. 
Lieve groet en tot volgend jaar!!
Alma