zaterdag 28 april 2012

Groeten uit Japan!

Het is weer een hele tijd geleden!! Maar dit worden er weer een paar achter elkaar! Ik zit namelijk weer in Japan met mijn dochter Annick! Een week genieten en het nieuwe huis bekijken van Yuko en Kazuya. Ze zijn verhuisd naar Tokio. Een goede reden toch?
Cadeautjes weer allemaal ingepakt. De reis kan beginnen. Het wordt een hele onderneming want we vliegen via Dusseldorf. Daar gaan we eerst naar toe per trein. Na een aantal keer overstappen en heerlijk slepen met de bagage komen we op Luchthaven Dusseldorf aan.
Het zonnetje gaat al onder wanneer wij via Parijs naar Tokio vliegen.
En dan vlieg je weer over Nederland. We hadden er ondertussen al een halve wereldreis opzitten. Ik vind het zo grappig dat Giethoorn vermeld staat. (wereldstad!)
Land in zicht....en wat voor een land!!!
Ze hebben even op ons moeten wachten want wij gingen uit het vliegtuig de meute achterna. Helaas de verkeerde meute! Deze mensen vlogen verder en voor ons was het de eindbestemming. Ondertussen was het vliegveld al uitgestorven. Maar wie stonden ons daar op te wachten! Yuko en Kazuya! Welcome in Japan! Heerlijk!!
Na een reis van 24 uur zijn we,  heel erg blij, op de plaats van bestemming!
Mjammie....Yuko had verse Moshi meegenomen. Dat was meteen smullen achter in de auto!
Speciaal zijn er oranje bloemen gekocht! En lekere dingen in huis gehaald. Naast verse Moshi ook nog peachwater en Melonpan (Annick's favoriete broodje met meloen)
Japan....we zijn er weer!!

Morgen gaan we gelijk een nachtje weg. We gaan naar een Riokan. Een Japanse Spa. Dit stond twee jaar geleden nog op het programma. Ik zie er naar uit!
Lieve groet,
Alma