dinsdag 14 september 2010

Abraham gooit het roer om...

Feest bij ons thuis!! Mijn lieve schat heeft Abraham gezien....en hoe!!


Hij liep al tijden te brullen dat hij zeker geen pop in de tuin ,spandoek met 3 x toeteren en ander ongein aan de gevel wilde! En hoe harder je roept hoe meer je kunt verwachten en dat gebeurde dus ook!

De avond voor de grote dag moest ik van een paar vrienden en familieleden Frank weglokken naar de sauna. Ach voor mij geen probleem!
Toen we tegen middernacht de straat inreden konden we er niet meer omheen!!  Inclusief  pop in de tuin, spandoek (zonder 3 keer toeteren) en een heleboel vlaggen werden we verrast! Binnen champagne en een echte Abraham. Het was leuk om met vrienden en familie 's nachts de Abraham te slachten....

In het weekend erna hebben we 2 leuke feesten gevierd. Eén burenfeest en een familie/vrienden feest. 


Buurman Leks en overbuurvrouw (en vriendin) Liesbeth gaven nog een terugblik over het leven van Frank.


Op de dag zelf lekker een hapje gaan eten in ons lievelings restaurant in Bergen. Frank heeft zich op deze dag ingeschreven bij de Hogeschool Haarlem om in deeltijd de PABO te gaan doen. Dit idee speelde al 30 jaar geleden (toen we net verkering kregen en ik de opleiding tot "kleuterleidster" ging doen)
Maar met de technische opleiding die hij al bijna had afgerond is het er nooit meer van gekomen om toen de PA te gaan doen....
Voor de grote vakantie is Frank boventallig geworden (geen handige leeftijd) en kwam het verhaal van de PABO weer boven water drijven. Nu is de kogel door de kerk en gaat hij een totaal nieuwe uitdaging aan!!
Meester Abraham!! We gaan het allemaal beleven!!

Groetjes en een fijne dag!

Alma20 opmerkingen:

 1. Tja Frank, daar ga je dan *PROOST*..van ganser harte gefeliciteerd, zowel met je verjaardag als met je nieuwe uitdaging!!! Keistoer!!! Heel veel succes!!!

  GRoetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Wat een leuke foto''s van het feestgedruis, dat ziet er heel gezellig en geslaagd uit.

  Boventallig is een minder bericht, maar super dat hij daar nu een positieve draai aan geeft en alsnog de pabo gaat doen. Spannend hoor!

  Groetjes en een fijne dag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag juf en meester wat een geweldige foto's!!...van een geweldige dag en een geweldige leeftijd....!! gefeliciteerd nog !!....ik wens je een geweldig leuke gezellige week toe.....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd HIEPER DE PIEP HOERAAAAA wat een feest en wat een stap om de PABO te gaan doen ik vind het in 1 woord SUPER STOER zo'n stap zet je alleen als je lekker in je vel zit en jullie familie foto ziet er ook super vrolijk uit, wens jouw man maar heel veel succes van mij groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Alma,

  Feliciteer je man Frank met z'n 50ste verjaardag! Wat begint hij aan een geweldige uitdaging zeg! Zelf ben ik in april 50 geworden en hard op zoek naar een baan (wat niet mee valt...). Misschien dus ook voor mij nog een idee om de schoolbanken weer op te zoeken...

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je man! De foto´s zien er zeker gezellig uit, jullie weten wel hoe je een feestje moet vieren. en dan nu het roer om, heerlijk dat hij zo positief in het leven staat. hij wordt vast een geweldige leraar!
  groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Alma
  Gefelictiteerd hoor!! en wat een super gezellige dag nacht het straalt eraf en de Pabo
  wat een uitdaging Super!! ik wens jullie veel succes! laat meester Frank maar lopen hihih
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 50 woorden is te weinig om jouw leeftijd te vatten
  Maar te veel om er het zwijgen toe te doen
  50 lettergrepen kunnen de volgende 50 jaar lang niet omvatten
  want niemand weet wat zich allemaal nog voor zal doen
  50 letters vormen de woorden voor onze wens:
  Mijn hartelijke felicitaties met deze bijzondere verjaardag..
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alma,van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Frank,hieperdepiephoera en, geweldig dat Frank PABO gaat doen en,er een super positieve draai aangeeft,geweldig.
  Leuke foto’s van een mooi feest.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd Abraham!!

  Tjonge jonge, wat goed zeg!!!
  Veel succes!
  Het gaat vast lukken, waar een wil is........

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Alma van Harte Gefeliciteerd met Frank zijn 50ste verjaardag. Geweldig dat hij nu deze nieuwe stap gaat nemen. Ik wens jullie veel kracht en liefde toe en Frank...volg je hart dan gaat het zeker lukken.

  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte gefeliciteerd met je man...een leuke vent hoor en hij kijkt zo blij bij alle festiviteiten hi hi! En wat een stoere stap...de PABO gaan volgen! Ik heb dat papiertje al jaren op zak, maar het is er nooit van gekomen omdat in die tijd de banen in het onderwijs ver te zoeken waren en ik ergens anders terecht gekomen ben!

  Wens hem er veel succes mee, leuk hoor!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte!!!
  Zou je toch niet zeggen hoor 50 jaar......
  Nu heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.
  Super.
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met zijn alle, goed hoor om nog aan een deeltijd studie te beginnen.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte gefelciteerd en je zou hem echt geen 50 geven hoor:-) Leuke aandacht is er aan besteed, nu nog maar lekker lang van elkaar gennieten dan hè?

  Groetjes, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Van harte gefeliciteerd!! Het hoort er allemaal bij hè; pop,spandoek, abraham, champagne en een feessie...Jullie hebben deze mijlpaal zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan!
  En jeetje; wat een stap! Stoer hoor om aan zo'n nieuwe uitdaging te beginnen! En mannen?? Die kunnen we wel gebruiken in het onderwijs!! Veel succes (voor jullie allemaal)
  Fijne avond, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Van harte gefeliciteerd. Wat is de verjaardag van Frank ontzettend leuk gevierd. Ziet er supergezellig uit allemaal.
  Ik wil ook zeggen dat ik enorme bewondering voor Frank heb om de Pabo te gaan doen. Ik wil hem heel veel succes toewensen!!
  Lieve groet van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een stoere keuze!

  Liefs Claudia

  En gefeliciteerd natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hé, leuk dat je me gaat volgen! Geef die knappe vijftiger maar een dikke zoen ... uit Kreta. Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kom even langs om je te bedanken voor de felicitatie voor Fabienne en zie dat jullie zelf volop aan het feesten zijn. Heel hartelijk gefeliciteerd met de 50e verjaardag van Frank! En heel veel succes en sterkte gewenst met deze nieuwe uitdaging. Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je een reactie achterlaat!

Lieve groet
Alma