woensdag 4 augustus 2010

Waar waren we gebleven....Op naar het volgende kuuroord....

Dag allemaal,

 Waar waren we gebleven....
Ik geloof in Tsjechië....


Vlakbij de camping waar we stonden zagen we deze huizen....prachtig maar onbewoonbaar.Heel mooi gelegen aan de rivier. En we kwamen tot de ontdekking dat er in het bovenhuis nog een gezin woonde.... 


We vervolgen onze reis naar Marianske Lazné. Weer prachtige gebouwen en veel kuuroorden.


Hele fraaie muurschilderingen in mooie portalen. Je waant je echt in een andere wereld wanneer je er door heen loopt.


Na onze heerlijke weken in Tsjechië trekken we door naar Duitsland om Annick af te zetten in Oldenburg. Hier wordt een internationaal jeugdkamp georganiseerd waar 4000 jongeren uit de hele wereld op af komen. Het is leuk om de voorbereidingen te zien en wanneer we haar wegbrengen zien we toevallig ook haar vriendinnen. Weer een geruststellend idee!
 Groetjes
Alma

8 opmerkingen:

 1. Hoi wat leuk een post van jou !! leuke foto's en geniet maar lekker verder....4000 jongeren......wauwwwwww.....geniet lieverd !! liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Alma,

  Wat hebben jullie een prachtige vakantie, met veel cultuur. Wat is Tsjechie mooi met van die bijzondere oude gebouwen. Het is al jaren geleden dat ik er ben geweest en zo leuk om weer iets tegen te komen van dat prachtige land.

  Wat zal het een festijn en happening zijn, zo.n ontmoeting van 4000 jongeren. Leuk dat je dochter de kans krijgt om dit mee te nemen.

  Nog een hele fijne vakantie,en een goede terug reis, groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je het mooi in Tsjechie, prachtige gebouwen!!

  Een jeugdkamp met 4000 jongeren....ohhh, dat zijn er wel héél veel! Maar het zal ook bijzonder zijn om vele nationaliteiten te kunnen ontmoeten!

  Nog een fijne vakantie! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig daar,ik heb wel eens gehoord dat het op sommige plaatsen daar net lijkt of de tijd heeft stil gestaan en de natuur ook zo prachtig,lijkt mij een heerlijk tripje wat jullie hebben en dan je dochter afzetten,leuk zo`n jongeren gebeuren en dat je kunt zien dat ze er veilig is ;-)fijne dag,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HUH??? ik zit net je laatste post te lezen en denk "hee.....waar hebben ze Annick dan achtergelaten"?????:)...heb ik zomaar een post van je gemist?!?!?!?!??! HOW KEN????? Maar goed....even teruglezen en ik ben weer gerustgesteld.....ze zit gezellig met heeeeeeeeeeeeeeeel veel grieten(en jongens *kuch*)in duitsland..........
  Ik hol even terug naar Hamburg......anders wordt het zo'n doorelkaar van eracties he ;)!!!

  TOEDELS!
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat sommige huizen niet onderhouden worden. Echt zonde, anders zijn het prachtige huizen.
  Prachtig gebouw en muurschilderingen. Echt wel veel pracht en praal in Tsjechië.
  Dat is even heel wat anders voor je dochter zo'n jeugdkamp.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk om jullie vanaf de verschillende vakantieplekken te lezen, dat ondernemende en zoveel mogelijk willen zien in de vakantie tijd komt mij héél bekent voor.

  Wij zijn meerdere keren in die omgeving van de kuuroorden geweest(22jaar geleden) en het zal sinds die tijd nog wel veel mooier geworden zijn want er stond toen veel in de stijgers en goede Italiaanse stucadoors beleefden gouden tijden om het vele stucwerk vooral van plafonds te restaureren in al die prachtige bouwwerken.
  Heb je ook uit de bron gedronken met mijn achternaam, ''Ambrosius bron''

  Fijne tijd nog verder!
  Lieve groetjes XXX.
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat Tsjechië zo mooi was en die prachtige gebouwen er staan dat wist ik niet maar nu wel dankzij jou! Ben even een beetje mee geweest op reis met jullie... heerlijk genieten zeg!

  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je een reactie achterlaat!

Lieve groet
Alma